Cel mai nou şi mai mare model SUV din portofoliul BMW X, este de așteptat să debuteze în luna noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles.
Este vorba de un model complet nou pentru BMW Concept X7 iPerformance, ce pare a fi un SUV de clasă mare cu sapte locuri, ce nu are (incă) rival in Europa.
Dimensiunea impresionantă a conceptului BMW X7 este susținută de un design aparte, care trimite privirile spre un interior plin de tehnologie, construit pentru un adevarat segment de  lux si cu echipamente sofisticate de ultimă oră.

Incepând din zona față, grila dublă clasică BMW și prizele mari de aer, dau liber către liniile elegante  care se înclină peste acoperișul din sticlă panoramică, ducând spre final la spatele întins și îngust. Conturile exagerate accentuează proporțiile de putere și continuă sentimentul de grandoare și dinamism pentru care a fost proiectat acest vehicul.

Interiorul mare, spațios, cu scaunele realizate manual din piele sau Alcantara, consola intuitivă și panoul de bord ușor orientate spre șofer, sunt realizate si finisate din materialele de cea mai bună calitate.
Ferestrele cu dimensiuni mari oferă o senzație de deschidere care practic invită exteriorul. 

Fiind un SUV uriaș cu șapte locuri, cei de la BMW isi doresc să dea mașinii o prezență dominantă pe șosele, prin înălțimea vehiculului, asigurându-se că astfel se prezintă proeminent.

Imaginile vorbesc de la sine.

BMW Concept X7 iPerformance
BMW Concept X7bmw-x7-bordbmw-fataBMW Concept X7-int-spateBMW Concept X7 iPerformance-plafon

foto