Lamborghini Countach scos la vanzare

Modelul Lamborghini Countach, exemplar care i-a apartinut fostului campion de Formula 1 Mario Andretti a fost scos acum la vanzare pentru suma de 449 000 dolari.
Cine este Mario Andretti?
Un fost mare campion mondial de Formula 1 si un castigator al NASCAR Daytona 500, este considerat unul dintre cei mai buni piloti sportivi..
A mai iesit castigator in cursa de 24 de ore din Le Mans și a fost plasat pe primul loc la Indy 500.

Exemplarul Lamborghini Countach fabricat in anul 1984, cumparat de catre Andretii, un impatimit de altfel al colectionarilor de masini, a fost vopsit la cererea sa.
Evident, Andretti a avut un gust bun la masini, iar acest model V12 de 5 litri de 371 cai putere nu face exceptie. Acest model, colorat cu un portocaliu rosu italian, are un interior pe culoarea crem cu detalii personalizate subtile, cum ar fi striping-ul și sigla lui Mario Andretti.
Sub capota se afla un motor V12 de 5 litri puternic combinat cu o cutie manuala cu cinci trepte si cu un schimbator de viteze închis.
Pentru a obtine performanțe superioare, masina a avut o renovare mecanica majora, iar motorul a trecut printr-o revizie completa. Nu trebuie omis faptul ca are doar 17 700 kilometri afisati in bord.
lamborghini
Lamborghini CountachLamborghini Countach spateLamborghini Countach usi Lamborghini Countach exemplarLamborghini Countach interior motor Lamborghini Countach

foto

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Posteaza comentariu