Cehii de la Skoda au publicat primele imagini cu interiorul lui Kodiaq RS, model care va beneficia de scaune sport și numeroase inserții de Alcantara.
Dupa ce a devenit cel mai rapid vehicul cu 7 locuri din lume, Skoda Kodiaq RS, isi prezinta in premiera primele imagini cu interiorul in care se vede prezența scaunelor sport care vor avea tetiere integrate în echiparea standard, un sezut si spatar  îmbrăcate în Alcantara.
Cusaturile laterale ale scaunelor si detaliile rosii, un fel de cusatura rosie numita de catre cehii „piele de carbon, in contrast cu Alcantara perforata, creeaza o evidentiere vizuala.

Noul sigla RS se plaseaza cu mandrie nu doar pe scaune, ci si pe volan, unde exista cusaturi rosii suplimentare pentru a completa aspectul. Proiectantii au acoperit panourile usilor in negru Alcantara pentru a deveni un pic mai special decât modelul Kodiaq obisnuit.

Cat de curand,SUV-ul de înalta performanta al celor de la Skoda, îsi va sarbatori premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris din acest an 2018.

skoda-kodiaq
scaune-kodiaq
scaune-skoda
kodiaq-bord
foto